Beneficii radio

Descoperă avantajele unei colaborări cu AllMedia!

Campanii radio originale, spoturi audio unice la preturi atractive

Când vine vorba de difuzarea unei campanii publicitare la radio, putem afirma cu siguranță că publicitatea radio este un domeniu cu un impact aparte pentru imaginea și vânzările unui brand.

Publicitatea la radio și TV îți oferă șansa de a transmite un mesaj simplu și puternic către o audiență specifică, ce ar putea fi interesată de produsele sau serviciile furnizate de către afacerea ta.

A avea publicitate la cel mai ascultat radio îți poate aduce numeroase beneficii în funcție de cum a fost realizată reclama radio. Desigur, o poți realiza chiar tu, fără ajutorul unui studio profesional de înregistrări. Însă, noi îți recomandăm alegerea unui studio producție spot audio, cum este al nostru, datorită faptului că oferim cele mai accesibile prețuri pentru publicitate radio din țară. 

Și acest lucru se poate obține doar cu ajutorul unor profesioniști care analizează constant tendințele și noile metode de a atrage publicul. Cu un studio profesional de inregistrări, echipa noastră poate creea spoturi pentru radio personalizate. In mașină, la serviciu, la joacă – radioul este un mediu de promovare online eficient.

Campania publicitară la radio este versatilă și se adaptează nevoilor partenerilor noștri. De aceea, prețul diferă de la o campanie publicitară la alta. Cel mai important aspect al unui spot radio este durata acestuia, care poate fi între 15, 30 și 60 de secunde. Mai mult, perioada din zi în care va fi difuzată reclama radio este un factor important în stabilirea prețului.

Campania publicitară la radio implică diverse costuri de producție de luat în considerare pe lângă cheltuielile la fața locului. Acestea vor fi stabilite în funcție de nevoia ta, de fondurile muzicale alese, de efectele sonore și de actori profesioniști sau amatori necesari pentru o creație spot promovare radio.

Echipa noastră îți va oferi sugestii pentru difuzarea radio a reclamei tale. Desigur, colaborăm cu numeroase posturi radio și putem oferi partenerilor noștri posibilitatea de difuzare radio în toată țara.

 Cele mai frecvente campanii de promovare realizate de către studioul nostru au fost cu referire la difuzarea de spoturi radio în București, crearea unor campanii de marketing radio pentru Ploiești, dar și producție și difuzare spot radio în toată țara. In afară de publicitate la radio și promovare radio locală sau națională, oferim partenerilor noștri posibilitatea de a beneficia de producție video online.

Principalul avantaj al serviciilor de difuzare radio este tocmai formatul lor. Design-ul unui spot publicitar la radio determină audiența la care apelează postul respectiv și publicul pe care îl va oferi într-un final unei agenții de creație și difuzare spoturi radio.

Posturile de radio au un anumit program pentru a atrage anumiți ascultători și vând această audiență agențiilor de promovare radio. O stație radio are un inventar de timp publicitar de aproximativ 18 minute pe oră, pe care îl vinde în pași de 15 secunde, 30 de secunde și 60 de secunde (: 15s,: 30s și: 60s). Dar nu toate minutele sunt evaluate în egală măsură. Mărimea publicului se schimbă dramatic pe parcursul zilei, iar tarifele radio variază pentru a reflecta modificarea numărului estimat de ascultători la care ajunge spotul.

agenție de creație spoturi radio si TV negociază anual contracte cu posturi importante, cumpără volum de spațiu pentru difuzarea reclamelor, dar poate și obține o cotație pentru un spot radio sau TV la un preț mult mai mic, în comparație cu cei care se adresează direct postului respectiv.

Desigur, sunt numeroase alte beneficii care derviă din creația unui spot publicitar cu ajutorul unei agenții de publicitate și promovare radio.


Atunci când dorești să promovezi un anume produs sau serviciu, este recomandat să aloci bugetul pentru promovare unei agenții de publicitate, care va realiza o campanie de publicitate la radio sau TV in funcție de nevoile și cerințele tale. Conform statisticilor, cele mai bune rezultate pot fi obținute cu o campanie de marketing radio.

Iată 10 motive pentru care ar trebui să alegi servicii profesionale de producție spot radio ale unui studio de producție reclame.

campanie de publicitate la radio are puterea de a atrage atenția numeroșilor ascultători numai dacă este realizată personalizat de către o agenție de marketing. Prin folosirea unui text, dar și al unui voice over pentru reclamă audio, mesajul campaniei de promovare poate deveni viral.

Și acest lucru se poate obține doar cu ajutorul unor profesioniști care analizează constant tendințele și noile metode de a atrage publicul. Cu un studio profesional de inregistrări, echipa noastră poate creea spoturi pentru radio personalizate. In mașină, la serviciu, la joacă – radioul este un mediu de promovare online eficient.

Oricât de greu ar fi de crezut, radioul este un mijloc de a transmite un mesaj cu o notă personală. Un spot publicitar la radio este de cele mai multe ori primit cu căldură și interes.

agenție de promovare radio are mult mai multă libertate de exprimare și transmitere a unui mesaj. O campanie publicitară la radio este eficientă deoarece este scurtă, la obiect și are de cele mai multe ori un mesaj clar și creativ.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale unei campanii de promovare radio sau TV este imbunătățirea imaginii brand-ului. Cu cât spotul publicitar este mai profesionist, cu atât brand-ul sau afacerea ta va fi percepută cu mai mult prestigiu.

Publicitatea radio locală sau națională este cea mai adaptată cerințelor pieței, spre deosebire de celelalte medii tradiționale de promovare care sunt în continuă scădere. Un spot publicitar realizat de un studio profesional de înregistrări oferă un reach mai mare pentru un preț acceptabil, insă fără a stresa audiența cu un volum mare de reclame. Simplu spus, cei mai mulți ascultători vor asculta reclama și se vor putea transforma in potențiali cumpărători.

Ultimul, dar nu și cel mai puțin important beneficiu, este faptul că o agenție de creație spoturi îți va asculta nevoile și dorințele și va realiza campania de promovare radio într-un mod proactiv.

Studioul nostru de producție reclame abordează fiecare proiect pe baza principiului ”nimic nu este imposibil”. De aceea, oferim servicii de difuzare radio, și nu numai, cu o mare atenție la detalii și o doză de creativitate și originalitate.

agenție de creație spoturi publicitare va știi cum să realizeze un spot publicitar in așa fel încât să atingă un anumit grup țintă. De asemenea, posturile radio dețin anumite statistici referitoare la audiența lor, ceea ce este de ajutor unei agenții de promovare.

Aceste spoturi radio profesionale captează atenția ascultătorilor și nu sunt umbrite de nici o altă informație. O agenție de publicitate va știi să profite de acest spațiu in care reclamele concurenței nu vor impiedica transmiterea mesajului dvs.

Un alt avantaj al publicității radio realizată de un studio profesional de producție reclame este tocmai forma sa activă.

Formele pasive de publicitate listează pur și simplu reclamele sau îți spun unde este disponibil un produs. Radio este un mediu activ capabil să stârnească emoția, să creeze cerere și să vândă produsul sau serviciul promovat. Piața competitivă din zilele noastre necesită un mediu activ, de aceea difuzarea spoturilor radio in toată țara a devenit mai mult decât necesară.

Ziarele de astăzi au o medie de 2/3 de reclame la 1/3 articole scrise. Televizorul are aproximativ 1/3 din timpul său alocat publicității. Radioul de astăzi, cu aproximativ 10 – 18 minute de publicitate pe oră, dedică mai puțin de 1/5 din timpul său pentru reclame. Radio este acel loc unde un spot publicitar profesionist poate atrage atenția instant, fără a fi umbrit de alte campanii de promovare similare.

Dacă ești în căutarea celei mai bune oferte de publicitate radio în București, Ploiești sau oriunde altundeva în țară, nu ezita să ne contactezi. O cotație de preț pentru spot radio este stabilită în funcție de particularitățile proiectului tău, de aceea, prețurile pentru publicitatea radio pot fi diferite. Noi vă oferim cele mai corecte tarife de publicitate la radio, fără costuri ascunse!

  Reclama radio difuzată la oricare post din BUCUREȘTI, PLOIEȘTI, dar și în celelalte orașe din țară, include servicii de mediaplanning difuzare pe radio sau tv, dar și cele mai bune tarife de producție. Realizăm Media Planning cu calcule sigure pornind de la un buget fix și planificarea campaniei pe zile, ore, perioade până la difuzarea finală pe radio sau tv.

     Pentru a ajunge la o cotație de preț a unei campanii de difuzare, va trebui să ne oferi urmatoarele informații la adresa de e-mail contact@allmedia.ro:

radioul ( național, regional, local)

perioada/ durata campaniei

durata spotului, numărul de secunde cumpărate ( numărul de secunde ale clipului audio)

intervalele orare dorite (dimineața, prânz ,seara); prețurile sunt diferite in funcție de intervalele orare, dar diferă și de la un post de radio la altul

frecvența spoturilor pe zi și/sau dacă se dorește ca spoturile să ruleze și in weekend

Noi vom adăuga toate aceste informații intr-un mediaplan și te vom contacta cu cea mai avantajoasă ofertă pentru promovare pe radio. Vom colabora pe toata durata realizării spotului publicitar și vom distribui materialul numai după ce ne vei da aprobarea pentru a-l difuza.

Sunteți interesați să incepeți un proiect cu noi?

Pentru mai multe detalii vă rugăm să folosiți formularul din sectiunea Contact, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Serviciile de promovare pe radio/TV oferite de rețeaua AllMedia pot fi obținute la prețuri excelente. Dacă ai nevoie să-ți promovezi afacerea, noi te putem ajuta cu crearea spotului publicitar și distribuirea acestuia în cadrul oricărui post radio din țară, în special în următoarele orașe: