Care sunt pasii pentru productia unui spot audio sau video?

productie spoturi video

Primim frecvent intrebarea:Vreau un spot pentru radio si tv, pentru online si social media, ce trebuie sa fac? Dacă nu știi de unde să începi pentru a avea un clip publicitar sau voice over profesionist, acest articol este pentru tine. Un film de prezentare pentru difuzare TV sau un spot radio pot avea un impact vizual și auditiv semnificativ. Însă, pentru a-ți face afacerea cunoscută, ai nevoie de o colaborare cu o agenție de publicitate. Având mulți ani de experiență ca agenție publicitate București și agenție publicitate Ploiești, vă putem ghida către cei mai buni pași de urmat pentru un spot publicitar. Un preț video/audio prezentare este stabilit numai după ce sunt urmați pașii de mai jos.

Identifică scopul spotului video/audio

Un spot audio Ploiești sau un spot video Ploiești poate avea numeroase scopuri și rezultate. Indiferent dacă dorești un panou stradal, o reclamă pe bloc sau un film video, trebuie să identifici rezultatele pe care le dorești. Astfel, în timpul unei discuții inițiale cu  o agenție de publicitate în Ploiești, va trebui să descoperi ceea ce dorești să obții cu un spot radio sau video Ploiești. Această informație va influența și prețul video prezentării, dar va ajuta și agenția de publicitate să identifice cele mai bune abordări promoționale pentru tine.

Înțelege publicul tău țintă

Succesul oricărui spot publicitar sau spot audio incepe cu identificarea audienței potrivite. O agenție media în București sau Ploiești te poate consilia în alegerea publicului țintă. De cele mai multe ori, datele demografice ale publiclui tău țintă, precum vârsta, sexul sau locația, sunt doar un mic pas în cercetarea publicului. Un specialist in difuzare TV și spot audio va încerca să identifice și alte informații precum:

  • Care sunt cele mai frecvente probleme ale publicului tău țintă?
  • Ce informații rezonează cu adevărat cu audiența ta?
  • Ce așteptări are audiența ta?

Alege mesajul de bază al clipului pblicitar

Un spot TV sau un spot radio folosește intotdeauna un mesaj de bază puternic. Indiferent dacă alegi difuzare națională sau locală, mesajul este esențial pentru cele mai bune rezultate ale clipului publicitar. Spre exemplu, o ofertă radio include și analiza atentă a textului folosit pentru un voice over profesionist. Dacă alegi un voice over copil, mesajul reclamei va fi construit cu anumite cuvinte cheie pentru a se potrivi atât cu o voce copil, cât și cu imaginea brand-ului tău.

Folosește mai multe metode de promovare

O agenție de publicitate în Ploiești sau București îți va propune întotdeauna să folosești mai multe metode de promovare. Un video  prezentare poate fi folosit în paralel cu un spot radio, o reclamă pe bloc sau un panou stradal. Acest tip de promovare poate îmbunătăți rezultatele obținute pentru o difuzare TV și poate oferi cea mai bună ofertă radio sau preț spot TV.

Colaborează cu o agenție de media

Nu în ultimul rând, este întotdeauna recomandat să colaborezi cu o agenție de publicitate. În acest fel, vei obține cea mai bună expunere outdoor, expunere pe autobuz, un spot publicitar profesionist, dar și un voice over unic.

Echipa noastră te poate ajuta cu un serviciu complet de promovare, copywriter,  inclusiv difuzare TV, spot radio Ploiești, reclamă video Ploiești și tot ceea ce ține de mediabuying.