Despre noi

We Are All In One!

Cine suntem

Suntem o agenție de promovare cu sediul în Ploiești, însă oferim numeroase servicii pe întreg teritoriul României. De asemenea, avem numeroși colaboratori din București și din țară, care ne ajută cu toate proiectele noastre de promovare. Putem realiza o campanie de promovare în București, o campanie de promovare în Ploiești sau campanii de marketing naționale, în funcție de așteptările și bugetul clienților noștri.
Echipa AllMedia are experiență în oferirea de servicii de producție audio și video în România, dar și în realizarea unor campanii publicitare radio și TV in funcție de particularitățile unui brand. Indiferent dacă aveți nevoie de un voice over pentru Ploiești sau București, de o campanie de marketing completă, de un spot publicitar radio sau de un spot video TV, noi vă putem ajuta. Iar toate aceste servicii au la bază un studio de înregistrări performant, o echipă de oameni specializați în campanii de marketing, și numeroși actori pentru cele mai eficiente voice over sau spoturi video.

Misiunea noastra

Vă ajutăm să vă promovați afacerea în spațiul audio/video, în media naționale, locale și online. Campaniile de publicitate sunt adaptate nevoilor și bugetului fiecăruia și pot include spoturi audio/video, reportaje publicitare și multe altele. Avem contracte și colaborăm cu toate posturile de radio și TV din țară, atât naționale, regionale cât și locale. Ne ocupăm atât de producția spoturilor audio, cât și video. Oferim sfaturi pentru a vă ajuta să obțineți cel mai bun impact, iar reclama să ajungă la un număr cât mai mare de persoane.

Ce putem face

Fie că doriți să vă faceți cunoscută afacerea unui public cât mai larg prin publicitate radio-tv sau online, panouri stradale, fie că aveți nevoie de servicii de tip voice over pentru diverse filme, meditații, vă stăm la dispoziție cu servicii profesionale, aparatură de calitate și o echipă cu experiență dovedită în domeniu.

De ce sa ne alegi?

AllMedia se adresează clienților din toată țara oferind o paletă largă de tipuri de media, precum radio național, local sau regional, televiziune națională sau locală, publicitate outdoor, publicitate online, producție audio-video, dar și servicii de voice over.

Studioul de înregistrări este dotat conform standardelor în vigoare pentru a asigura o calitate excelentă atât a spoturilor audio cât și a celor video. Echipamentele profesionale și echipa cu experiență asigură livrarea unor servicii de calitate. Vocile utilizate atât pentru voice over, cât și pentru spoturi audio-video sunt profesionale și înregistrate în baze de date naționale.

Pentru că dorim să oferim servicii „all in one”, vom lucra fie cu textele dumneavostră, fie oferim aveți posibilitatea să utilizați serviciile noastre de copywriting. Prin acestea vom scrie noi textul reclamei, indiferent de tipul ei, astfel încât impactul la public să fie unul pozitiv.

Sunteți interesați să începeți un proiect cu noi?

Pentru mai multe detalii vă rugăm să folosiți formularul din sectiunea Contact, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp.