Despre noi

We Are All In One!

Cine suntem

Suntem o agenție full service formată din oameni creativi cu 20 de ani experiență. Printre serviciile noastre se numără producție audio-video, difuzare radio-tv, OOH Bilboards, publicitate pe internet și la radio, voce pentru reclame, meditație, povești, dublaje animație/film, precum și trailere de film.

Misiunea noastra

Vă ajutăm să vă promovați afacerea în spațiul audio/video, în media naționale, locale și online. Campaniile de publicitate sunt adaptate nevoilor și bugetului fiecăruia și pot include spoturi audio/video, reportaje publicitare și multe altele. Avem contracte și colaborăm cu toate posturile de radio și TV din țară, atât naționale, regionale cât și locale. Ne ocupăm atât de producția spoturilor audio, cât și video. Oferim sfaturi pentru a vă ajuta să obțineți cel mai bun impact, iar reclama să ajungă la un număr cât mai mare de persoane.

Ce putem face

Fie că doriți să vă faceți cunoscută afacerea unui public cât mai larg prin publicitate radio-tv sau online, panouri stradale, fie că aveți nevoie de servicii de tip voice over pentru diverse filme, meditații, vă stăm la dispoziție cu servicii profesionale, aparatură de calitate și o echipă cu experiență dovedită în domeniu.

De ce sa ne alegi?

All Media Group se adresează clienților din toată țara oferind o paletă largă de tipuri de media, precum radio național, local sau regional, televiziune națională sau locală, publicitate outdoor, publicitate online, producție audio-video, dar și servicii de voice over.

Studioul de înregistrări este dotat conform standardelor în vigoare pentru a asigura o calitate excelentă atât a spoturilor audio cât și a celor video. Echipamentele profesionale și echipa cu experiență asigură livrarea unor servicii de calitate. Vocile utilizate atât pentru voice over, cât și pentru spoturi audio-video sunt profesionale și înregistrate în baze de date naționale.

Pentru că dorim să oferim servicii „all in one”, vom lucra fie cu textele dumneavostră, fie oferim aveți posibilitatea să utilizați serviciile noastre de copywriting. Prin acestea vom scrie noi textul reclamei, indiferent de tipul ei, astfel încât impactul la public să fie unul pozitiv.

Sunteți interesați să începeți un proiect cu noi?

Pentru mai multe detalii vă rugăm să folosiți formularul din sectiunea Contact, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp.