Totul despre spotul audio

Producția spotului audio publicitar intr-un studio de inregistrări profesionist

Agenția noastră vă poate ajuta cu voice over pentru IVR-uri, mesaje de întâmpinare, robot telefonic sau voce pentru reclama radio și TV, toate aceste servicii fiind disponibile in limbile: română, engleză, spaniolă, italiană și franceză. 
În ceea ce privește mesajele de întâmpinare și robotul telefonic, beneficiile sunt numeroase pentru orice afacere, deoarece consumatorii vor fi intâmpinați de o voce primitoare și vor primi informații prestablite referitor la adresa de contact, programul de lucru sau orice alt detaliu semnificativ pentru afacerea dvs.

Ce este un spot audio?

Un spot radio este o metodă de promovare a unei inregistrări audio cu ajutorul unui post de radio. Acesta trebuie să fie unic, memorabil și extrem de creativ pentru a capta atenția audienței. O ofertă de promovare radio poate fi realizată în funcție de caracteristicile unui spot radio. Astfel, un preț pentru difuzare pe radio depinde de spotul audio ales.

In funcție de complexitate, un spot radio poate fi realizat sub formă de anunț, single voice sau multi voice. După felul mesajului transmis, putem avea un spot audio teaser sau spot audio coadă. Iar în funcție de forma reclamei, se pot realiza spoturi audio dedicate unui produs sau spoturi promo.

De ce este important (și necesar) să alegi o agenție de promoare pentru realizarea spotului radio?

Ei bine, răspunsul la această întrebare este destul de simplu. Un spot radio profesionist vă oferă access la toate uneletele necesare pentru a crea cea mai bună publicitate radio.

De asemenea, o agenție de promovare are posibilitatea de a vă oferi cel mai bun tarif pentru spot radioprețul promovării la radio fiind mult mai accesibil față de alte metode de promovorare.

 

Reclama radio are mereu nevoie de o echipă de profesioniști pentru a da cel mai bun randament. Așa că, o agenție media, precum All Media, vă poate oferi access la servicii de calitate, un preț de difuzare radio pertinent, dar și un spot publicitar unic, creativ și atrăgător.

Sunteți interesați să incepeți un proiect cu noi?

Pentru mai multe detalii vă rugăm să folosiți formularul din sectiunea Contact, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp.