Difuzare TV

Descoperă beneficiile unui spot video de prezentare realizat de AllMedia

Promovarea TV este una dintre cele mai vârstnice metode de realizare a unei campanii publicitare. Aceste spoturi video difuzate la televizor au un impact semnificativ asupra consumatorilor și ii pot transform rapid in clienți ai unui brand. Desigur, sunt numeroase alte beneficii ale unei campanii TV, influențate în mare parte de calitatea serviciilor de producție audio/video a agenției de marketing.

Un singur spot publicitar difuzat la TV are puterea de a ajunge la audiențe diferite. Studiile arată că principala activitate realizată de consumatori este vizionarea posturilor TV. Astfel, folosirea unei campanii de publicitate TV crește vizibilitatea unui brand. Specialiștii sunt de părere că peste 50% dintre consumatori pot face o achiziție după vizionarea unei reclame la TV, în timp ce sub 40% sunt influențați de un spot video online.

O campanie de publicitate la TV nu este limitată de o audiență specifică și poate ajunge în același timp la diverși consumatori cu interese diferite. Oricum ar fi, principalul rol al unei campanii publicitare la TV este de a extinde acoperirea spotului TV și a încuraja cât mai mulți consumatori în a interacționa cu un brand. Desigur, se pot alege spoturi publicitare TV care vor fi distribuite numai in timpul unor anumite tipuri de emisiuni pentru a accesa un anumit segment demografic.

Desigur, prețul unui spot publicitar TV poate fi mai ridicat decât este cazul unui spot publicitar radio. Însă, această cotație pentru spot publicitar TV are un avantaj semnificativ: cu cât un brand investește mai mult în promovarea la TV, cu atât reușește să îți consolideze credibilitatea. Astfel, un spot TV este mai mult decât sofisticat și, în cele din urmă, reprezintă o investiție pe termen lung care poate demonstra eficacitatea unui produs sau serviciu pentru potențialii cumpărători.

Sunteți interesați să incepeți un proiect cu noi?

Pentru mai multe detalii vă rugăm să folosiți formularul din sectiunea Contact, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp.