Servicii

Tot ceea ce trebuie să știi despre serviciile oferite de AllMedia!

Realizăm spoturi publicitare pentru radio sau tv.
Vă ajutăm să vă promovați afacerea prin campanii publicitare adaptate la nevoile voastre.
Prin spoturile noastre radio, de exemplu, puteți obține un impact foarte mare, întrucât publicul este foarte larg. Lucrăm fie cu textul primit de la dumneavoastră sau vă putem oferi servicii de copywriting

Dacă sunteți interesat de un preț campanie TV, nu ezitați să ne contactați. Suntem o agenție full service de creație și difuzare din Ploiești, ceea ce inseamnă că ne putem ocupa de tot ceea ce ține de o campanie la TV și nu, numai. O estimare de preț pentru difuzare TV poate fi făcută doar după o discuție inițială cu dvs. pentru ca echipa noastră să creeze cel mai eficient proiect de promovare pe TV

În cazul spoturilor audio pentru radio, tot ce trebuie să faceți este să ascultați demo-urile înregistrate în banca de voci, să alegeți vocea care vă place iar noi dăm viață textului vostru.Desigur, realizarea unui spot audio depinde de mulți factori precum valorile brand-ului dvs., scopul campaniei de publicitate, ș.a.m.d. Puteți alege o voce de copil, o voce masculină, o voce feminină, sau o voce pentru dublajul unui desen sau film animat

Dacă doriți spoturi video atât pentru promovare TV cât și în mediul online, puteți alege dintr-o gamă largă de servicii precum animație 2D, 4K, creatie si animatie logo, slide-uri, filme de prezentare pentru Facebook, showreel actor video și audio, anunturi de angajare etc. Pentru toate spoturile, textul folosit poate fi al vostru, sau vă putem oferi servicii de copywriting.

Realizăm spoturi publicitare pentru radio sau tv, in funcție de cerințele dvs., dar și de ceea ce ar fi mai adecvat pentru afacerea dvs.

Vă ajutăm să vă promovați afacerea prin campanii publicitare adaptate la nevoile voastre.

Prin spoturile radio create de noi, de exemplu, puteți obține un impact foarte mare, întrucât publicul este foarte larg și inclinat să asculte astfel de promovări.  Lucrăm fie cu textul primit de la d-voastră sau vă putem oferi servicii de copywriting.

Și acest lucru se poate obține doar cu ajutorul unor profesioniști care analizează constant tendințele și noile metode de a atrage publicul. Cu un studio profesional de inregistrări ,echipa noastră poate creea spoturi pentru radio personalizate. In mașină, la serviciu, la joacă – radioul este un mediu de promovare online eficient.

Avantajul de a lucra cu echipa noastră pentru o campanie de publicitate este faptul că vă oferim posibilitatea de a achizitționa spoturi video la diferite stații naționale in funcție de target, audiență, topul televiziunilor etc.

Difuzarea de spoturi publicitare radio sau TV se poate face sub formă de publicitate locală (spre exemplu publicitate Ploiești sau publicitate București), dar și de publicitate în țară. Orice clip publicitar este realizat cu atenție la detalii, dar și la instrucțiunile primite de la dvs. Așa că, o campanie publicitară realizată de echipa noastră este orientată către obținerea de rezultate reale

Lucrăm cu dvs. pentru a dezvolta cele mai bune proiecte de producție audio-video în funcție de direcția strategică pe care doriți să o adoptați. Spoturile sau reclamele audio-video pe care le producem pot fi difuzate în diferite orașe din România.

În cazul spoturilor audio, pentru radio, tot ce trebuie să faceți este să ascultați demo-urile înregistrate în banca de voci, să alegeți vocea care vă place iar noi dăm viață textului dumneavoastră.

Cel mai important aspect al unei producții audio-video in România este spotul audio. De aceea, colaborăm îndeaproape cu actori, experți in technologia audio și experți în tendințele legate de publicitate în țară. Banca noastră de date vă oferă posibilitatea de a alege un voice over personalizat, precum un voice over copil, voice over băiat, voce pe film, voce masculină, voce feminină sau subtitrare in limba română.

Acest spot audio este realizat in strânsă legătură cu spotul video. Astfel, vă putem ajuta cu filme de prezentare, filme adaptate in limba română cu voice over pe spoturile internaționale, spot video pentru promovare online etc

Vă putem ajuta și în ceea ce privește publicitatea online și reclamele difuzate pe internet, de aceea vă oferim cele mai eficiente metode de promovare online, cum ar fi:

  • Optimizare SEO, prin care vom crește traficul și numărul de vizitatori al site-ului aferent business-ului dvs.
  • E-mail marketing, menit să contruiască o bază de date cu potențiali clienți, dar și un mijloc de a transmite newslettere informative.
  • Content marketing, prin care oferim servicii de creare conținut de calitate care să întrunească cerințele business-ului dvs.
  • Social Media Marketing, prin care vă vom ajuta să construiți o comunitate în jurul brandului dvs.
  • Campanii AdWords și Facebook Ads
  • Remarketing, prin care ne propunem să readucem pe site-ul dvs. Clienți care au accesat cel puțin o dată site-ul.

Ne dorim să oferim servicii de calitate în ceea ce privește promovarea online, de aceea materialele folosite, dar și ideile propuse de către echipa noastră tind să întrunească cele mai înalte standarde.

Cu două decenii de experiență în difuzarea spoturilor de televiziune și radio, vă putem ajuta să promovați propria afacere cu o soluție completă pentru reclamele radio/TV.

Începând cu înregistrarea vocii și terminând cu asistența în scrierea scriptului de publicitate radio, oferim servicii complete și vă ajutăm să alegeți cea mai bună metodă de promovare pentru proiectul dvs.

Studioul nostru de producție reclame abordează fiecare proiect pe baza principiului ”nimic nu este imposibil”. De aceea, oferim servicii de difuzare radio, și nu numai, cu o mare atenție la detalii și o doză de creativitate și originalitate.

Indiferent dacă ai nevoie de mesaje de intâmpinare, robot telefonic, o voce fata IVR sau pur și simplu de un mesaj vocal personalizat, echipa noastră îți poate oferi un voice over de calitate. Din experiența noastră in domeniu, vă putem spune că un voice over pentru IVR este mai mult decât necesar pentru companii. Pot oferi informații esențiale in afara orelor de program, dar în același timp pot deveni un ajutor real pentru cei care dețin un call center. Un voice over profesionist poate ajuta orice companie în a organiza activitatea de zi cu zi.

Putem realiza orice tip de mesaj de intâmpinare in funcție de cerințele și nevoile dvs. Mai mult, putem creea mesaje de interes public sau audio cu scopul de a fi distribuite in statții de autobuz, in cadrul unei companii, sau la TV

Publicitatea outdoor sau OOH – out of home advertising reprezintă o metodă de promovare care constă în afișaj stradal de orice formă: meshbanner, posterbilboard etc. AllMedia vă oferă posibilitatea de a alege dintre următoarele tipuri de reclame stradale:

  • Reclamele stradale mizează pe traficul stradal, fiind create cu scopul de a atrage atenția trecătorilor prin panouri publicitare, iluminate din interior și amplasate strategic in zonele centrale ale orașului și nu numai.
  • Bannerele de tip plasă sau Mesh-uri sunt folosite în România în special pe clădirile poziționate central, cu o înalțime semnificativă, fiind destul de vaste din punctul de vedere al dimensiunii, dar și ușor de observat atât de aproape, cât și de la distanță.
  • Billboard sau panou publicitar simplu cu cadru metalic poate fi poziționat pe clădiri sau pe o structură independentă, fiind considerat un mijloc versatil de a expune o reclamă. Sunt printre cele mai accesibile panouri publicitare din punctul de vedere al costurilor percepute, însă reprezintă și o metodă de a plasa o reclamă în aproape orice locație, inclusiv pe drumurile naționale.
  • Reclamele aplicate pe mijloacele de transport in comun, autobuze spe exemplu, au o rată de succes mai mare, deoarece circulă constant de-a lungul orașului și pot fi observate de pietoni, conducători auto și cei care așteaptă în stația de autobuz.

Pentru cei care sunt în căutare de publicitate Ploiești putem oferi o campanie de publicitate distribuită pe autobuze. Momentan acest serviciu este disponibil doar in Ploiești, însă pentru publicitate București, publicitate locală sau publicitate națională vă putem ajuta cu unipoluri, panouri expunere outdoor la nivel național, sau orice alt tip de reclamă stradală. Avantajul de a colabora cu noi pentru reclame stradale este faptul că puteți alege orașe din țară pe care să le acoperim.

Sfatul nostru este să folosiți un tip de reclamă stradală in pararel cu un spot radio sau cu publicitatea la TV. Astfel oamenii vor reacționa prompt, își vor aminti reclama dvs. și intr-un final vor genera profit pentru afacerea dvs.

Studioul nostru de înregistrări ne permite să vă oferim și servicii de dublaje animație sau film, echipa noastră având o experiență vastă în acest domeniu și oferind o calitate excelentă a serviciilor audio.

Vocile folosite pentru voice overdublaje sunt profesionale și inregistrate in baze de date naționale. De asemenea, dacă sunteți interesați să începeți un astfel de proiect audio cu agenția noastră, puteți accesa secțiunea din site care conține câteva demo-uri vocale.

Dacă vă interesează unul sau mai multe dintre serviciile noastre (reclama radio, difuzare spot la radiocreație spot publicitar, voci IVRpublicitate online etc), nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă de publicitate radio/TV, o cotație publicitate online sau orice alte detalii legate de tarife pentru publicitate și promovare.

Vă putem oferi servicii de subtitrări (.Srt Files)  și dublaje la un preț avantajos, dar și orice tip de voice over necesar pentru campania de publicitate. De asemenea, folosim voice over de copii, voce de băiețel sau de fată, dar și actori profesioniști cu voce pe film feminină sau masculină. In baza noastra de date puteți descoperi tipul de voce potrivit pentru proiectul dvs

Sunteți interesați să incepeți un proiect cu noi?

Pentru mai multe detalii vă rugăm să folosiți formularul din sectiunea Contact, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp.