Productie publicitate radio, TV si online

spoturi radio


Publicitate Radio/TV

Realizăm spoturi publicitare pentru radio sau tv.
Vă ajutăm să vă promovați afacerea prin campanii publicitare adaptate la nevoile voastre.
Prin spoturile noastre radio, de exemplu, puteți obține un impact foarte mare, întrucât publicul este foarte larg. Lucrăm fie cu textul primit de la dumneavoastră sau vă putem oferi servicii de copywriting


Spoturi Audio

În cazul spoturilor audio pentru radio, tot ce trebuie să faceți este să ascultați demo-urile înregistrate în banca de voci, să alegeți vocea care vă place iar noi dăm viață textului vostru.productie spoturi video


Spoturi Video

Dacă doriți spoturi video atât pentru promovare TV cât și în mediul online, puteți alege dintr-o gamă largă de servicii precum animație 2D, 4K, creatie si animatie logo, slide-uri, filme de prezentare pentru Facebook, showreel actor video și audio,anunturi de angajare etc. Pentru toate spoturile, textul folosit poate fi al vostru, sau vă putem oferi servicii de copywriting.

Difuzare spoturi publicitare radio TV

Realizăm spoturi publicitare pentru radio sau tv, in funcție de cerințele dvs., dar și de ceea ce ar fi mai adecvat pentru afacerea dvs.

Vă ajutăm să vă promovați afacerea prin campanii publicitare adaptate la nevoile voastre.

Prin spoturile noastre radio, de exemplu, puteți obține un impact foarte mare, întrucât publicul este foarte larg și inclinat să asculte astfel de promovări.  Lucrăm fie cu textul primit de la d-voastră sau vă putem oferi servicii de copywriting.

Producție audio – video

Lucrăm cu dvs. Pentru a dezvolta cele mai bune proiecte de producție audio-video în funcție de direcția strategică pe care doriți să o adoptați. Spoturile sau reclamele audio-video pe care le producem pot fi difuzate în diferite orașe din România.

În cazul spoturilor audio, pentru radio, tot ce trebuie să faceți este să ascultați demo-urile înregistrate în banca de voci, să alegeți vocea care vă place iar noi dăm viață textului dumneavoastră.

Producție reclame și marketing online

Vă putem ajuta și în ceea ce privește publicitatea online și reclamele difuzate pe internet, de aceea vă oferim cele mai eficiente metode de promovare online, cum ar fi:

  • Optimizare SEO, prin care vom crește traficul și numărul de vizitatori al site-ului aferent business-ului dvs.
  • E-mail marketing, menit să contruiască o bază de date cu potențiali clienți, dar și un mijloc de a transmite newslettere informative.
  • Content marketing, prin care oferim servicii de creare conținut de calitate care să întrunească cerințele business-ului dvs.
  • Social Media Marketing, prin care vă vom ajuta să construiți o comunitate în jurul brandului dvs.
  • Campanii AdWords și Facebook Ads
  • Remarketing, prin care ne propunem să readucem pe site-ul dvs. Clienți care au accesat cel puțin o dată site-ul.

Ne dorim să oferim servicii de calitate în ceea ce privește promovarea online, de aceea materialele folosite, dar și ideile propuse de către echipa noastră tind să întrunească cele mai înalte standarde.

Voice Over pentru IVR, spoturi radio/tv, mesaje de intampinare, robot telefonic anunturi de angajare, meditație, povești

Cu două decenii de experiență în difuzarea spoturilor de televiziune și radio, vă putem ajuta să promovați propria afacere cu o soluție completă pentru reclamele radio/TV.

Începând cu înregistrarea vocii și terminând cu asistența în scrierea scriptului de publicitate radio, oferim servicii complete și vă ajutăm să alegeți cea mai bună metodă de promovare pentru proiectul dvs.

Reclame stradale, OOH Bilboards, Mesh-uri, Bannere, Autobuze

Publicitatea outdoor sau OOH out of home advertising reprezintă o metodă de promovare care constă în afișaj stradal de orice formă: mesh, banner, poster, bilboard etc. AllMedia vă oferă posibilitatea de a alege dintre următoarele tipuri de reclame stradale:

  • Reclamele stratadale mizează pe traficul stradal, fiind create cu scopul de a atrage atenția trecătorilor prin panouti publicitare, iluminate din interior și amplasate strategic in zonele centrale ale orașului și nu numai.
  • Bannerele de tip plasă sau Mesh-uri sunt folosite în România în special pe clădirile poziționate central, cu o înalțime semnificativă, fiind destul de vaste din punctul de vedere al dimensiunii, dar și ușor de observat atât de aproape, cât și de la distanță.
  • Billboard sau panou publicitar simplu cu cadru metalic poate fi poziționat pe clădiri sau pe o structură independentă, fiind considerat un mijloc versatil de a expune o reclamă. Sunt printre cele mai accesibile panouri publicitare din punctul de vedere al costurilor percepute, însă reprezintă și o metodă de a plasa o reclamă în aproape orice locație, inclusiv pe drumurile naționale.
  • Reclamele aplicate pe mijloacele de transport in comun, autobuze spe exemplu, au o rată de succes mai mare, deoarece circulă constant de-a lungul orașului și pot fi observate de pietoni, conducători auto și cei care așteaptă în stația de autobuz.

Dublaje animație/film și trailer film

Studioul nostru de înregistrări ne permite să vă oferim și servicii de dublaje animație sau film, echipa noastră având o experiență vastă în acest domeniu și oferind o calitate excelentă a serviciilor audio.

Vocile folosite pentru voice over/ dublaje sunt profesionale și inregistrate in baze de date naționale. De asemenea, dacă sunteți interesați să începeți un astfel de proiect audio cu agenția noastră, puteți accesa secțiunea din site care conține câteva demo-uri vocale.

Dacă vă interesează unul sau mai multe dintre serviciile noastre ( reclamă radio, difuzare spot la radio, creație spot publicitar, voci IVR, publicitate online etc), nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă de publicitate radio/TV, o cotație publicitate online sau orice alte detalii legate de tarife pentru publicitate și promovare.

Sunteți interesați să începeți un proiect cu noi?

Pentru mai multe detalii vă rugăm să folosiți formularul din sectiunea Contact, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp.