Servicii

Tot ceea ce trebuie să știi despre serviciile oferite de AllMedia!

Realizăm spoturi publicitare pentru radio sau tv.
Vă ajutăm să vă promovați afacerea prin campanii publicitare adaptate la nevoile voastre.
Prin spoturile noastre radio, de exemplu, puteți obține un impact foarte mare, întrucât publicul este foarte larg. Lucrăm fie cu textul primit de la dumneavoastră sau vă putem oferi servicii de copywriting

Dacă sunteți interesat de un preț campanie TV, nu ezitați să ne contactați. Suntem o agenție full service de creație și difuzare din Ploiești, ceea ce inseamnă că ne putem ocupa de tot ceea ce ține de o campanie la TV și nu, numai. O estimare de preț pentru difuzare TV poate fi făcută doar după o discuție inițială cu dvs. pentru ca echipa noastră să creeze cel mai eficient proiect de promovare pe TV

În cazul spoturilor audio pentru radio, tot ce trebuie să faceți este să ascultați demo-urile înregistrate în banca de voci, să alegeți vocea care vă place iar noi dăm viață textului vostru.

Dacă doriți spoturi video atât pentru promovare TV cât și în mediul online, puteți alege dintr-o gamă largă de servicii precum animație 2D, 4K, creatie si animatie logo, slide-uri, filme de prezentare pentru Facebook, showreel actor video și audio, anunturi de angajare etc. Pentru toate spoturile, textul folosit poate fi al vostru, sau vă putem oferi servicii de copywriting.

Realizăm spoturi publicitare pentru radio sau tv, in funcție de cerințele dvs., dar și de ceea ce ar fi mai adecvat pentru afacerea dvs.

Vă ajutăm să vă promovați afacerea prin campanii publicitare adaptate la nevoile voastre.

Prin spoturile radio create de noi, de exemplu, puteți obține un impact foarte mare, întrucât publicul este foarte larg și inclinat să asculte astfel de promovări.  Lucrăm fie cu textul primit de la d-voastră sau vă putem oferi servicii de copywriting.

Și acest lucru se poate obține doar cu ajutorul unor profesioniști care analizează constant tendințele și noile metode de a atrage publicul. Cu un studio profesional de inregistrări ,echipa noastră poate creea spoturi pentru radio personalizate. In mașină, la serviciu, la joacă – radioul este un mediu de promovare online eficient.

Lucrăm cu dvs. pentru a dezvolta cele mai bune proiecte de producție audio-video în funcție de direcția strategică pe care doriți să o adoptați. Spoturile sau reclamele audio-video pe care le producem pot fi difuzate în diferite orașe din România.

În cazul spoturilor audio, pentru radio, tot ce trebuie să faceți este să ascultați demo-urile înregistrate în banca de voci, să alegeți vocea care vă place iar noi dăm viață textului dumneavoastră.

Vă putem ajuta și în ceea ce privește publicitatea online și reclamele difuzate pe internet, de aceea vă oferim cele mai eficiente metode de promovare online, cum ar fi:

  • Optimizare SEO, prin care vom crește traficul și numărul de vizitatori al site-ului aferent business-ului dvs.
  • E-mail marketing, menit să contruiască o bază de date cu potențiali clienți, dar și un mijloc de a transmite newslettere informative.
  • Content marketing, prin care oferim servicii de creare conținut de calitate care să întrunească cerințele business-ului dvs.
  • Social Media Marketing, prin care vă vom ajuta să construiți o comunitate în jurul brandului dvs.
  • Campanii AdWords și Facebook Ads
  • Remarketing, prin care ne propunem să readucem pe site-ul dvs. Clienți care au accesat cel puțin o dată site-ul.

Ne dorim să oferim servicii de calitate în ceea ce privește promovarea online, de aceea materialele folosite, dar și ideile propuse de către echipa noastră tind să întrunească cele mai înalte standarde.

Cu două decenii de experiență în difuzarea spoturilor de televiziune și radio, vă putem ajuta să promovați propria afacere cu o soluție completă pentru reclamele radio/TV.

Începând cu înregistrarea vocii și terminând cu asistența în scrierea scriptului de publicitate radio, oferim servicii complete și vă ajutăm să alegeți cea mai bună metodă de promovare pentru proiectul dvs.

Studioul nostru de producție reclame abordează fiecare proiect pe baza principiului ”nimic nu este imposibil”. De aceea, oferim servicii de difuzare radio, și nu numai, cu o mare atenție la detalii și o doză de creativitate și originalitate.

Publicitatea outdoor sau OOH – out of home advertising reprezintă o metodă de promovare care constă în afișaj stradal de orice formă: meshbanner, posterbilboard etc. AllMedia vă oferă posibilitatea de a alege dintre următoarele tipuri de reclame stradale:

  • Reclamele stratadale mizează pe traficul stradal, fiind create cu scopul de a atrage atenția trecătorilor prin panouri publicitare, iluminate din interior și amplasate strategic in zonele centrale ale orașului și nu numai.
  • Bannerele de tip plasă sau Mesh-uri sunt folosite în România în special pe clădirile poziționate central, cu o înalțime semnificativă, fiind destul de vaste din punctul de vedere al dimensiunii, dar și ușor de observat atât de aproape, cât și de la distanță.
  • Billboard sau panou publicitar simplu cu cadru metalic poate fi poziționat pe clădiri sau pe o structură independentă, fiind considerat un mijloc versatil de a expune o reclamă. Sunt printre cele mai accesibile panouri publicitare din punctul de vedere al costurilor percepute, însă reprezintă și o metodă de a plasa o reclamă în aproape orice locație, inclusiv pe drumurile naționale.
  • Reclamele aplicate pe mijloacele de transport in comun, autobuze spe exemplu, au o rată de succes mai mare, deoarece circulă constant de-a lungul orașului și pot fi observate de pietoni, conducători auto și cei care așteaptă în stația de autobuz.

Studioul nostru de înregistrări ne permite să vă oferim și servicii de dublaje animație sau film, echipa noastră având o experiență vastă în acest domeniu și oferind o calitate excelentă a serviciilor audio.

Vocile folosite pentru voice overdublaje sunt profesionale și inregistrate in baze de date naționale. De asemenea, dacă sunteți interesați să începeți un astfel de proiect audio cu agenția noastră, puteți accesa secțiunea din site care conține câteva demo-uri vocale.

Dacă vă interesează unul sau mai multe dintre serviciile noastre (reclama radio, difuzare spot la radiocreație spot publicitar, voci IVRpublicitate online etc), nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă de publicitate radio/TV, o cotație publicitate online sau orice alte detalii legate de tarife pentru publicitate și promovare.

Sunteți interesați să incepeți un proiect cu noi?

Pentru mai multe detalii vă rugăm să folosiți formularul din sectiunea Contact, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp.