De ce merită să faci publicitate la TV?

Desigur, poate ai descoperit că o ofertă publicitate TV vine cu un preț pentru spot video destul de piperat. Insă, înainte să excluzi o campanie de promovare la TV, ar trebui să știi că sunt numeroase motive pentru care ar trebui să iei în serios publicitatea la TV. Fiindcă suntem o agenție națională de difuzare la TV, dar și o agenție media full service, am împărtășit cu voi principalele avantaje pe care le poate avea un brand în urma unor spoturi difuzate la TV.

 

  1. Spoturile TV ajung la o audiență mare

Diverse studii de marketing sugerează că mulți utilizatori petrec destul de mult timp in fața televizorului, chiar dacă atenția lor este de cele mai multe ori îndreptată către dispozitivele mobile. Însă, reclama TV are un impact mai mare și poate capta atenția indiferent dacă spotul video are 10 sau 60 de secunde.

 

  1. O campanie de promovare TV cu un spot video poate fi urmărită de oriunde

Intr-adevăr, accesul la internet ne ajută să descoperim și să căutăm o multitudine de informații. Insă, când vine vorba despre o campanie de promovare, un spot video TV poate adăuga valoare campaniei online. Și acest lucru se întâmplă datorită faptului că un spot publicitar TV poate fi difuzat in locuri precum sălile de așteptare dintr-o clinică medicală, în aeroport, într-un bar și așa mai departe. Iar în afară de acest lucru, chiar dacă utilizatorii tind să fie atenți mai mult la gadget-urile lor, un spot video TV bine realizat poate stârni interesul aproape instant.

 

  1. Promovarea la TV poate fi combinată cu promovarea online

Așa cum am menționat mai sus, o metodă sigură de a crește vizibilitatea unui brand și a obține mai mulți consumatori loiali, este de a combina un spot TV cu un spot video online. Această abordare poate crește credibilitatea afacerii tale și poate transmite mesajul către o audiență mixtă. Mai mult, studiile arată că mulți potențiali cumpărători caută informații online înainte de a cumpăra produsele sau serviciile unui anumit brand. Având un spot video TV și online, o afacere poate oferi informații esențiale pentru cei care vizualizează.

 

  1. Difuzarea de spoturi video la TV poate avea mai multe abordări

Desigur, știm cu toții reclamele acelea de 10-15 secunde în care ne este prezentat un produs miraculos. Însă, in funcție de tipul produsului sau al serviciului oferit, un spot video TV trebuie să ia anumite forme. Un avantaj al promovării TV este faptul că pot fi folosite numeroase abordări, efecte vizuale și conținut. O campanie TV eficientă poate transmite un mesaj sub forma unei povești sau poate folosi un plus de creativitate pentru a oferi o abordare unică.

 

  1. Oferta pentru publicitate TV nu este atât de scumpă pe cât ai crede

Intr-adevăr, dacă ar fi să comparăm cu celelalte abordări de campanii publicitare, am sesiza că prețul unui spot TV este cel mai ridicat. Însă, dacă alegi serviciile unei agenții difuzare spoturi la TV cum este AllMedia, vei avea access la un preț corect bazat pe cerințele tale. Astfel, o ofertă publicitate TV se poate incadra ușor în bugetul tău de promovare cu indrumarea unei agenții media. Și, in plus, difuzarea unui spot video aduce beneficii pe termen lung, fiindcă impactul vizual este mult mai mare.

 

Dacă ești interesat de o reclamă la televiziuni naționale și dorești o ofertă publicitate TV, ne poți contacta chiar acum. Echipa noastră va stabili o întâlnire și îți va oferi toate detaliile necesare pentru crearea unei campanii de promovare TV, alături de informații legate de prețul pentru difuzare reclamă la televizor.