Interactive Voice Response: Ce trebuie să știi despre o voce pentru mesajele IVR?

Te-ai intrebat vreodată de ce a avea nevoie de un voice over copil, voice over baiat  sau voice over fata? Ei bine, un voice over este esențial intr-o campanie de promovare radio. Mai mult, studiile de piață arată și faptul că 48% ditre clienți doresc să folosească conversația telefonică pentru a rezolva o problemă. Astfel, o afacere are nevoie de un voice over feminin sau voice over masculin pentru crearea mesajelor clasice folosite în gestionarea apelurilor in cadrul companiilor mari.

O voce pentru IVR poate fi folosită pentru numeroase aspecte. Un voice over feminin pentru un spot publicitar TV poate atrage potențialii clienți cu o voce suavă. O voce copil poate fi potrivită pentru reclamele destinate părinților. Dar nu în ultimul rând, un voice over cu o voce calda  este folosit pentru cei care caută să-și plaseze mesaje în centrala telefonică.

În continuare îți oferim câteva detalii despre ceea ce trebuie să știi despre o voce pentru IVR pentru un spot radio Ploiești/ București, spot audio Ploiești/ București, spot TV, video de prezentare sau răspunsuri telefonice automate.

Voice over pentru call center

Datorită serviciilor IVR, un call center poate gestiona mai eficient toate apelurile primite. De fapt, cu un meniu IVR complex, multe centre de apel observă rezolvarea crescută la primul contact a problemelor și întrebărilor clienților, deoarece multe cazuri pot fi abordate chiar și fără a vorbi cu un operator. Un voice over profesionist în Ploiești/ București te poate ajuta cu acest lucru.

Voice over pentru servicii personalizate

Sistemele IVR sunt perfect capabile să pre-califice apelanții, deoarece pot colecta informații importante despre ei și scopul apelului lor. De fapt, un IVR bine conceput poate funcționa similar cu un agent bine instruit, care este gata să asiste apelantul în mod corespunzător și să răspundă nevoilor lor specifice. Un voice over adult poate avea un impact pozitiv dacă este folosit corect. O agenție de media full-service oferă access la o bancă de voci pentru alegerea unui voice over femeie sau voice over bărbat, in funcție de nevoile tale.

Voice over pentru spoturi publicitare

Indiferent dacă ai nevoie de difuzare națională, regională sau locală, un voice over profesionist este esențial pentru eforturile tale de promovare. Întotdeauna cei care au nevoie de o  ofertă radio sau un preț spot TV solicită la final și costul unui voice over. O voce de copil pentru un dublaj de spot, animatii sau filme , o voce feminina, masculina va fi aleasă în funcție de mesaj și scop. Studiile arată pentru un spot TV o voce suavă si autentica oferă cele mai bune rezultate. Mai mult, pentru un spot radio o voce încezătoare și sigură pe mesajul transmis va fi percepută mult mai bine. Un alt exemplu bun legat de beneficiile voice over este cel al unui voice over băiat. O voce de copil pentru un spot publicitar ce implica copii atrage atenția unei audiențe specifice, dar nu numai. O discuție cu o agenție de publicitate Ploiești/București te poate ajuta să iei decizia corectă în privința unui voice over.

 

Echipa noastră are experiența necesară, dar și o bancă de voci pentru voice over pentru a te ajuta să creezi cea mai bună campanie de promovare. Un  video, un film de prezentare, un dublaj,  un spot publicitar, un spot radio sau o voce pentru un răspuns automat  IVR au nevoie de un voice over profesionist.