De ce să creezi o campanie outdoor in paralel cu o campanie radio/tv?

Atunci când alegi o agenție de publicitate full-service vei beneficia de o promovare completă. Acest lucru înseamnă că o campanie radio/TV va fi însoțită cu o expunere outdoor prin abordări precum reclama pe bloc ( mesh), reclama stradală, print pe un autobuz sau panouri în Ploiești/ București sau toata țara. Cu toate acestea, nu toți proprietarii de afaceri sunt convinși de necesitatea unei astfel de abordări.

Echipa noastră recomandă o astfel de campanie de promovare completă datorită avantajelor sale. Spre exemplu, o reclamă video Ploiești, folosită în paralel cu un spot audio Ploiești, dar și panouri Ploiești oferă cele mai bune rezultate. O astfel de expunere outdoor are un impact vizual puternic și face difuzarea TV și radio sa fie percepută într-un mod pozitiv. Un preț video prezentare sau o ofertă radio poate fi mult mai avantajoasă dacă sunt folosite mai mult medii de promovare. Iar in afară de acest lucru, poți obține și alte beneficii ale unei campanii radio/ TV difuzată în paralel cu o campanie outdoor. Iată câteva dintre ele!

Public mai mare

Un spot TV, spot radio și o expunere outdoor atrage un public mai mare. Dacă folosești un voice over profesionist, un clip publicitar potrivit, un autobuz printat cu logo ul tau care sa tranziteze orasul și un panou stradal sau o reclamă pe bloc (mesh), mesajul tău va ajunge cu siguranță la mai multe persoane. Și în afară de asta, o ofertă radio și un preț spot TV pot fi mult ai avantajoase atunci când este folosită și o campanie outdoor. Spre exemply, un preț panouri Ploiești este mult ma accesibil când este calculat și în funcție de spotul video Ploiești sau un spot audio Ploiești.

Impact mai mare

Un alt beneficiu al unei campanii media outdoor difuzată în paralel cu un spot radio/TV este impactul. Atât acoperirea, cât și gradul de cunoașterre a mărcii pot fi extinse când o strategie de marketing include două sau mai multe canale de promovare. Publicitatea pe posturi TV va capta atenția audienței. Iar expunerea outdoor va oferi un impact vizual mult mai bun. Astfel, utilizatorii vor reține mai ușor brand-ul și mesajul acestuia, ceea ce va duce la rezultate mult mai bune.

Diferite medii de expunere

Spot publicitar, spot radio, spot TV, video prezentare, reclama pe bloc (mesh), print pe autobuz, reclama pe stradă sau panoul stradal sunt toate medii bune de transmiterea unui mesaj. Colaborarea cu o agenție de publicitate full-service este benefică oricărei afaceri deoarece oferă access rapid către aeste tipuri de promovare. Un avantaj al unei campanii outdoor realizată în paralel cu o campanie radio/ TV este faptul că se folosește de toate aceste medii de promovare. Și, mai mult decât atât, poate duce la crearea unui buget eficient fără costuri suplimentare. Un preț spot TV sau un preț voice over este mult mai accesibil în cadrul unei agenții full-service.

 

Echipa AllMedia oferă cele mai bune servicii de promovare și folosește toate canalele de distribuire disponibile. Scopul nostru este crearea unei campanii publicitare personalizate pentru nevoile brand-ului tău. Indiferent dacă ai nevoie de un spot radio Ploiești/ București sau un panou stradal, sa-ți colantezi un autobuz in Ploiești echipa noastră va indica cea mai bună abordare cu un cost transparent și competitiv. O campanie outdoor impreună cu o campanie radio/TV este cea mai bună abordare!