Avantajele colaborarii cu o agentie de publicitate full-service

O întrebare recurentă printre cei care dețin o afacere este dacă trebuie sau nu să colaboreze cu o agenție de publicitate. Principalul beneficiu al unei astfel de colaborări este faptul că o agenție de media se ocipă de contul tău de la 0. Majoritatea au senzația că tarifele pentru spațiile radio sau TV cumpărate printr-o agenție sunt mai mari. Deloc adevărat. De cele mai multe ori, este recomandată folosirea mai multor tipuri de promovări pentru cele mai bune rezultate iar faptul ca consumi mai multe servicii de la o agentie costurile pot deveni chiar mai mici, NU mai ridicate

 Acest lucru inseamnă că vei primi sugestii valoroase care vor include promovarea TV, promovarea radio sau promovarea outdoor. Difuzarea TV poate avea rezutate excelente când este insoțită și de expunere outdoor,  reclamă pe autobuze , unipol, backlit, LedScreen, precum reclama pe stradă, panoul stradal sau reclama pe bloc.(mesh-uri). Chiar dacă, de exemplu, un preț poate părea nejustificat, pe termen lung aduce numeroase beneficii. Citește în continuare despre avantajele colaborării cu o agenție de publicitate și folosirea mai multor canale de promovare.

Experiența

Unul dintre principalele avantaje ale colaborării cu o agenție de publicitate full-service este experiența echipei. Rareori un proprietar de afacere poate înțelege pe deplin toate aspectele complexe are promovării online sau promovării tradiționale, precum spot TV sau spot radio. De aceea, colaborarea cu o agenție de media este mai mult decât recomandată.

Buget

Studiile de piață arată că o colaborare cu o agenție de publicitate în Ploiești sau București poate reduce semnificativ costurile promovării. Acest lucru se întâmplă deoarece sunt alese în mod obiectiv cele mai bune strategii de marketing pentru nevoile unui brand. O echipă cu experiență poate face o ofertă radio sau un preț spot TV corect și fără costuri ascunse. Astfel, într-un buget stabilit în urma unei consultații inițiale, o agenție media poate include numeroase aspecte folosite în promovare, precum video prezentare, spot publicitar, spot radio sau expunere outdoor. De cele mai multe ori, o agenție de publicitate full-service va folosi elemente tradiționale de promovare ca reclama pe stradă sau reclama pe bloc. (mesh)

Access

Un alt avantaj al colaborării cu o agenție de publicitate full-service este accessul rapid la cele mai bune canale de media. Astfel, o agenție poate stabili cei mai buni pași de urmat și poate alege cele mai bune canale TV sau radio pentru promovarea unei afaceri plus că primești și monitorizare Gratis. Un clip publicitar, un spot radio sau o reclamă pe stradă au nevoie de expunere potrivită. Spre exemplu, difuzarea TV a unui spot video-clip publicitar trebuie făcută în funcție de target, oră, audiență sau scop. O agenție full-service poate alege cel mai bun canal TV, alături de alte aspecte esențiale în mediabuying.

Agenția noastră este full-service, ceea ce înseamnă că are experiența și cunoștințele necesare pentru a creea cel mai bun plan de promovare. Indiferent dacă ai nevoie de un voice over copil, voice over feminin, publicitate pe autobuz, spot audio,  spot publicitar,  spot video pentru social media, expunere outdoor sau o ofertă radio, noi te putem ajuta!